Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Trump κάνε την Αμερική σπουδαία ξανά και τον υπόλοιπο κόσμο καλύτερο!



Trump κάνε την Αμερική σπουδαία ξανά και τον υπόλοιπο κόσμο καλύτερο! 

 

Ο Donald Trump τελικά κέρδισε την πλειοψηφία του Αμερικανικού λαού όπως κέρδισε και τις καρδιές των περισσότερων Ευρωπαίων αλλά και της πλειοψηφίας του παγκόσμιου πληθυσμού. Θα μου πεις τη μας ενδιαφέρει εμάς ποιος είναι πρόεδρος των Η.Π.Α αφού ζούμε Ευρώπη; 

Η αλήθεια είναι ότι μας ενδιαφέρει περισσότερο από ότι ενδιαφέρει τους ίδιους τους Αμερικανούς.
Η εσωτερική πολιτική των Η.Π.Α ήταν είναι και θα είναι λίγο ως πολύ η ίδια και δεν επηρεάζει τον υπόλοιπο κόσμο σε μεγάλο βαθμό, είναι η εξωτερική πολιτική που πρέπει να κάνει στροφή 180 μηρών και αυτό είναι που προσδοκούμε πριν ακόμη από την εμφάνιση του δήθεν σωτήρα Obama μιας και με την οικογένεια Bush ξεφτιλίστηκε κάθε έννοια πολιτεύματος, δημοκρατίας, αξιοπρέπειας, ασφάλειας, ηθικής, αλήθειας, και γενικά όλες οι αξίες στις οποίες πρέπει να πιστεύουμε. Πολλοί ήταν αυτοί που μετά τον Bush αναρωτιόντουσαν αν οι Η.Π.Α είναι έτυμες για έναν μαύρο πρόεδρο, όπως αναρωτιόνταν και πρόσφατα αν οι Η.Π.Α είναι έτυμες για μια γυναίκα πρόεδρο.

Στην πραγματικότητα μετά τον 2 σε 1 ηλίθιο και πανηλίθιο μαζί Bush, την μαριονέτα της καταστροφής, τον σιωνιστή δολοφόνο της Μέσης ανατολής αλλά και τον υπεύθυνο για την 9-11 που αποδεδειγμένα ήταν εσωτερική δουλειά σε συνεργασία με τους καλύτερους συμμάχους των Η.Π.Α, Σαουδική Αραβία και φυσικά του ψευδοκράτους της απόλυτης τρομοκρατίας Ισραήλ ο Αμερικανικός και όχι μόνο λαός ήταν έτυμος ακόμη και για έναν πίθηκο πρόεδρο των Η.Π.Α.

Γιατί όχι;

Το ίδιο IQ με τον Bush θα είχε, ακόμη και αν όλες τις αποφάσεις τις έπαιρνε στην τύχη καλύτερα θα ήμασταν και δεν θα ήταν τουλάχιστον κακός και ψυχασθενής από την φύση του. Το πρόβλημα λoιπον δεν ήταν το ότι η Hillary έχει μήτρα.
Αντιθέτως αυτός ήταν και ο λόγος που δεν έχασε τουλάχιστον 20% από τα ποσοστά της. Ο λόγος που έχασε είναι απλά ότι είναι ένας θηλυκός Bush και μάλιστα αποδεδειγμένα έπρεπε να είναι στα δικαστήρια τα αμερικανικά κατηγορουμένη για έσχατη προδοσία και στα παγκόσμια για εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Η μεγάλη διαφορά της με τον Bush είναι ότι αυτή τα κατάφερε όλα αυτά χωρίς να είναι πρόεδρος των Η.Π.Α.

Ο Trump Απέδειξε ότι το ανθρώπινο γένος έχει αρχίσει να ξυπνά, να προβληματίζεται και να ψάχνει για αλλαγή αν και είμαστε ακόμη πολύ μακριά από την αφύπνιση.
Κέρδισε τον κόσμο με πολύ λιγότερα χρήματα και μάλιστα δικά του τα περισσότερα γιατί δεν είχε την ανάγκη να παρακαλέσει και να γλύψει κανέναν, άρα δεν έχει και υποχρέωση σε κανέναν τώρα που βγήκε και  κανένας δεν τον κρατεί από την μύτη.
Κέρδισε τον κόσμο γιατί δεν είναι σάπιος πολίτικος καριέρας βουτηγμένος στο βόθρο της πολιτικής οικογενειακός και για ολόκληρες γενεές.
Κέρδισε με τον αρθώ και αφιλτράριστο λόγο του που τουλάχιστον έβγαινε από την καρδιά του και έδειξε ότι αυτά που λέει είναι δικά του, είναι τα πιστεύω και οι σκέψεις του.
Κέρδισε γιατί όλοι οι εγκληματίες ήταν και είναι εναντίων του.
Όλες οι μεγάλες πολιτικές οικογένειες στον κόσμο εναντίων του.
Οι τραπεζίτες εναντίων του
Το Ισραήλ και όλοι οι υπόλοιποι προστάτες και δημιουργοί της τρομοκρατίας εναντίων του.
Η Wall street εναντίων του.
Τα ξεφτιλισμένα σύστημικα ΜΜΕ ολόκληρου του πλανήτη εναντίων του άσχετα αν άρχισαν να γλύφουν εκεί που έφτυναν άμεσος μετά την νίκη του.
Η βιομηχανία όπλων και φαρμάκων εναντίον του καθώς και οι πετρελαϊκές. 
Και η λίστα δεν έχει τέλος!

O Trump κέρδισε γατί είναι ένας από εμάς και αντιπροσωπεύει τον κάθε λογικό μέσο άνθρωπο στον πλανήτη, όλους εμάς που αηδιάσαμε με το όλο σύστημα και είπαμε δεν πάει άλλο και αποφασίσαμε να πολεμήσουμε μέχρι τελικής πτώσης ακόμη και χωρίς αυτόν και πιστεύω ότι είναι έξυπνος άνθρωπος ώστε να το έχει καταλάβει ότι το ποτάμι ξεχείλισε και ή θα πάει με το ρεύμα της αλλαγής που θα ισοπεδώσει και θα πνίξει ότι σάπιο ή θα πνιγεί και αυτός μαζί με τους άλλους.

Μπορεί να είναι εκατομμυριούχος αλλά φαίνεται να μην είναι ένας από αυτούς και αυτό τον κάνει έναν από εμάς.
Μάλιστα το ότι είναι εκατομμυριούχος και στο χώρο των επενδύσεων και των επιχειρήσεων τον κάνει ιδικό στα οικονομικά και μάλιστα καλύτερο από όλους τους καθηγητές οικονομικών των μεγαλύτερων πανεπιστήμιων.
Τα οικονομικά τα γνωρίζει στην πράξη και όχι στην θεωρία και την αμπελοφιλοσοφία.
 Έχει κινηθεί σε όλους τους κύκλους και γνωρίζει από έξω και ανακατωτά τι κουμάσια είναι και οι τραπεζίτες και οι πολιτικοί.
Από το 2012 λέω ότι οι κυβερνήσεις των χωρών πρέπει να αποτελούνται από επιχειρηματικά μυαλά και όχι από πολιτικάντηδες.
Ο πλανήτης θέλει ανθρώπους που να είναι problemsolvers και όχι άχρηστους γραφιάδες με μια σφραγίδα στο χέρι και χαρτοσπρωχτες.
Για αυτό πήγαμε κατά διαόλου τα τελευταία 100 χρόνια.
Σαν κυβερνητικούς υπαλλήλους χρειαζόμαστε ανθρώπους που γνωρίζουν από οικονομικά, επενδύσεις και επιχειρήσεις και θα δουν την χωρά τους σαν οικογενειακή επιχείρηση και τους συνανθρώπους τους σαν την οικογένεια τους που όλοι μαζί θα δουλεύουν την οικογενειακή αυτή επιχείρηση προς όφελος όλων γενικά αλλά που ο κάθε ένας θα ανταμείβετε ανάλογα με αυτό που προσφέρει.

Τον Trump τον γνώρισα το 2012 μέσα από το βιβλίο του " Γιατί θέλουμε να γίνετε όλοι πλούσιοι " που έγραψε μαζί με τον Robert Kiyosaki.
Ένα καταπληκτικό και τρομερά ενημερωτικό βιβλίο (Λίγοι το γνωρίζουν και λιγότεροι το έχουν διαβάσει) που ξεκάθαρα δείχνει τον χαρακτήρα του αλλά και το τι θέλει για την ανθρωπότητα.
Η Killary από την άλλη τα μόνα βιβλία που θα μπορούσε να γράψει είναι το " Πως θα ξεκινούσα τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο " το " Η εξομολογήσεις μίας απατημένης που δεν μπορούσε να κρατήσει τον άνδρα της " και το " Η ψυχοπαθής Λάμια που αντί να βρίσκεται στην φυλακή, βρέθηκε ένα βήμα πριν την πλανηταρχια ".

Είναι εξωφρενικό και αδιανόητο. Το γεγονός ότι ένα ανθρωπόμορφο τέρας σαν την Killary αντί να αντιμετωπίζει την θανατική ποινή για όλα αυτά που αποδεδειγμένα έχει κάνει στην ανθρωπότητα, αντιμετωπίζει τον Trump για το υψηλότερο πολίτικο αξίωμα στον πλανήτη. Είναι προσβολή στην έστω  πεθαμένη δημοκρατία, δικαιοσύνη όπως και σε κάθε ίχνος λογικής. Είναι προσβολή στην ανθρώπινη νοημοσύνη και ύπαρξη!

Ακόμη χειρότερο είναι το γεγονός ότι αυτό το ανθρωπόμορφο τέρας είχε την υποστήριξη του περίπου 40% των Αμερικανών ψηφοφόρων, δηλαδή αν υποθέσουμε ότι όπως πάντα υπάρχει περίπου 50% αποχή, τότε είχε την υποστήριξη του 20% των Αμερικανών ενώ το 50% των Αμερικανών δεν τους ένοιαξε αν θα βγει η όχι.
2 στους 10 την υποστήριξαν και από τους υπολοίπους 8 οι 5 δεν είχαν πρόβλημα να κερδίσει τις εκλογές ενώ περίπου 1 από τους υπόλοιπους ψήφισε κάτι άλλο από τον Trump άσχετα αν ουσιαστικά με αυτή την ψήφο του υποστήριζε Killary.
Και άντε να πεις μέσα στις Η.Π.Α τα Αμερικανάκια είναι κοιμισμένα και άβουλα πρόβατα.
Στον υπόλοιπο πλανήτη;
Υπάρχει ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό υποστηρικτών της και ένα ακόμη μεγαλύτερο που δεν ενδιαφέρετε. Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι Ευρωλιγούρηδες κράτιστες νοσταλγοί της απόλυτης τυραννίας υποστήριζαν Killary, όλα τα μεγάλα κόμματα και οι δυτικές κυβερνήσεις και οι αρχηγοί τους υποστήριζαν Killary.
Γιατί;
Γιατί πολύ απλά πληρώνονται και προωθούνται από τα ίδια ακριβός συμφέροντα και έχουν τα ίδια ακριβός αφεντικά.

Αυτό είναι το τεράστιο πρόβλημα!
Τι θα κάνουμε με όλα αυτά τα αυτοκαταστροφικά σκουπίδια;
Τους αφήνεις στην ησυχία τους ελπίζοντας να συνέλθουν;
Προσπαθείς να φτιάξεις το σύστημα ώστε μέσα από πραγματική παιδεία οι επόμενες γενεές θα είναι πραγματικοί, λογικοί, άνθρωποι ώστε να εξαφανιστεί όλος αυτός ο οχετός σίγα σίγα;
 Ή ξεκινάς ένα ανθρωποκυνηγητό και μια γενική κάθαρση;

Να συνέλθουν από μόνοι τους δεν πρόκριτε.
Να τους παραμερίσεις φτιάχνοντας σιγά σιγά όλα όσα έχουν καταστρέψει θα τους βρίσκεις πάντα μπροστά σου καθώς είναι τα στρατιωτάκια του απόλυτου κακού που ποτέ δεν ξεκουράζεται.
 Άρα μας μένει αναπόφευκτα μόνο το 3το και αυτό έχει την δυνατότητα να ξεκινήσει ο Trump. Δεν έχει άλλη επιλογή.
Οι εχθροί του είναι πολλοί, ισχυροί και θανάσιμοι, Αν δεν τους καταστρέψει τώρα και για πάντα που έχει την μοναδική ευκαιρία θα έχουμε Game Over, θα τον φάνε λάχανο και μάλιστα πολύ σύντομα.

Οι υποστηρικτές του από την άλλη μεριά είναι άνθρωποι ψαγμένοι, πραγματικοί πολέμιοι της σαπίλας που αν δεν κάνει ακριβός ότι υποσχέθηκε και άλλα τόσα που λογικά δεν μπορούσε να πει φανερά όπως την απόσυρση των βάσεων από όλες τις χώρες, το να σταματήσουν οι Η.Π.Α να έχουν συμμάχους κράτη τρομοκράτες όπως το Ισραήλ και να τους χαρίζουν δισεκατομμύρια κάθε χρόνο και να τους εξοπλίζουν ώστε να πραγματοποιούν γενοκτονίες και να εισβάλουν σε γειτονικά κράτη, το τέλος των πολέμων, το ξεκαθάρισμα του FBI και την διάλυση της CIA, ΝSA και άλλων υπηρεσιών που αποδείχτηκαν με την 9/11 ότι ή είναι τελείως άχρηστες και τσάμπα λεφτά τρώνε αν όντος ο Bin landen κατάφερε το τρομοκρατικό χτύπημα, ή προδότες αν ήταν δουλειά από μέσα και βοήθησαν, που αυτό έγινε και δεν υπάρχει πια ούτε ίχνος στοιχείου που να ανατρέπει αυτό το γεγονός.
Πρέπει να εξαρθρώσει ολόκληρη την σπείρα της κυβέρνησης Bush, Obama, Clinton κλπ.
Την διάλυση του Federal reserve και της WallStreet και δραματική μείωση της φορολογίας.
Να ξεσκίσει τα πουλημένα ΜΜΕ.
Αυτά σαν μερικά παραδείγματα για μερικά από αυτά που θα πρέπει να κάνει άμεσα αν θέλει να κάνει την Αμερική σπουδαία και μεγάλη ξανά.
Αν δεν τα κάνει αυτά τότε αυτόματα θα έχει σαν εχθρούς του και την πλειοψηφία όσων των υποστήριξαν γιατί θα έχει αποδείξει ότι είναι κι αυτός μια μαριονέτα προδότης που θα πληρώσει για αυτό μια ημέρα μαζί με τους άλλους.

Βλέπεις οι περισσότεροι υποστηρικτές του δεν είμαστε προβατάκια για βοσκή, γνωρίζουμε τα παιχνιδάκια της ελίτ που αν διαπιστώσεις 1-2 από τα τρικ τους γνωρίζεις πως δουλεύουν καθώς δεν έχουν καθόλου φαντασία. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι υπάρχει περίπτωση η διαμάχη Killary vs Trump να είναι ένα ακόμη κοινωνικό πείραμα για να δουν αν ξυπνάμε και κατά πόσο. Για αυτό αν και υποστηρίξαμε Trump δεν σημαίνει ότι το κάναμε σαν πρόβατα ή ότι δεν έχουμε πολλές επιφυλάξεις.

Παρόμοια κατάσταση μην ξεχνάμε ήταν και ο Σύριζα, το κόμμα του 4% που έγινε κυβέρνηση για να ξαναπροδώσει τους Έλληνες.
 Αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραδώσουμε τα όπλα και δεν θα δοκιμάσουμε άλλα κόμματα και άλλες αντιλήψεις μέχρι να βρεθούν πατριώτες να κάνουν το καθήκον τους.
Με λίγα λόγια λίγο υπομονή, ο επόμενος χρόνος (2017) θα δείξει τι ρόλο παίζει ο Trump.
Πάντως με τον  Trump φαίνεται να αναβλήθηκε για 4 χρόνια ο προκαθορισμένος και δηλωμένος δημόσια στην κάμερα 3ος παγκόσμιος πόλεμος που είχε υποσχεθεί η Στρίγκλα Killary Corrupted Clinton!

 

www.krimeni-alithia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου